HITI M610 Digital Dye Sublimation Printer-Digitális hőszublimációs nyomtató
HITI M610
HiTi M610 áttekintése
A HiTi M610 nyomtatója könnyen szállítható és helyszíni munkához készültegy kompakt, 300 dpi felbontású fotónyomtató útközbeni nyomtatáshoz. A lenyűgöző sebességet és az állandó minőségű nyomatokat ötvöző M610 kiváló megoldás a fotófülke-kezelők és a helyszíni rendezvényfotósok számára, akiknek minőségi nyomatokat kell készíteniük a helyszínen.
A festékszublimációs és hőátviteli technológiát alkalmazva a nyomtató 14 másodperc alatt készít 4x6"-os nyomatokat, a 6x8"-os nyomatokat pedig mindössze 23 másodperc alatt. Ezenkívül 4x6"-os fotók nyomtatásakor 750, 6x8"-os fotók nyomtatásakor pedig 375 nyomat készíthető tekercsenként.
A felhasználók választhatnak a fényes és a matt felületek között, és az egység USB 2.0-s csatlakozással rendelkezik a laptopokkal és számítógépekkel való közvetlen munkavégzéshez.
Az M610 papírtekercsek toluolmentes papírformulával is rendelkeznek,
Termék információ:
HiTi M610 Dye-Sub fotónyomtató, megnövelt üzemidő, alacsonyabb költségek!
Lenyűgöző sebességgel és egyenletes minőségű nyomatokkal az M610 kiváló megoldás a fotófülke-kezelők és a helyszíni rendezvényfotósok számára, akiknek minőségi nyomatokat kell készíteniük a helyszínen.
A festékszublimációs és hőátviteli technológiát alkalmazva a nyomtató 14 másodperc alatt készít 4x6"-os nyomatokat, a 6x8"-os nyomatokat pedig mindössze 23 másodperc alatt.

Ezenkívül 4x6"-os fotók nyomtatásakor 750, 6x8"-os fotók nyomtatásakor pedig 375 nyomat készíthető tekercsenként.
A felhasználók választhatnak a fényes és a matt felületek között, és az egység USB 2.0-s csatlakozással rendelkezik a laptopokkal és számítógépekkel való közvetlen munkavégzéshez. Az M610 papírtekercsek toluolmentes papírformulával is rendelkeznek, amely környezetbarátabb, mint a korábbi HiTi nyomtatók által használt papírok.
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről