Hőszublimációs alapanyag nyomtatókhoz - Dye sublimation paper

termék
Fuji
termék
Canon
termék
Citizen
12  termék
HITI
14  termék
DNP
termék
Kodak
14  termék
Mitsubishi

Vásároljon hőszublimációs nyomtatókhoz kellékanyagokat nálunk!

Hőszublimációs nyomtatóhoz kellékanyagA hőszublimációs nyomtatók működési elve nagyban különbözik a többi nyomtatási technológiától. Itt speciális kellékanyagok felhasználásával jelenik meg a felhasznált papíron a kinyomtatni kívánt szöveg, ábra vagy kép. A végeredmény magáért beszél, ugyanis a hőszublimációs nyomtatók teljesítménye meghaladja például a tintasugaras nyomtatók által produkált minőséget. A kép kevésbé szemcsés, sokkal egyenletesebb lesz. Ezért nem mindegy, hogy a hőszublimációs nyomtatókhoz a kellékanyagból milyet választunk!

A hőszublimációs nyomtatáshoz használt papír speciális anyagból készül, efölé kerül egy fólia, ami ugyanakkora, mint amekkora a papír. A fóliára különféle színű festékek kerülnek fel a gyártás során, szilárd halmazállapotban, ami a nyomtatás során hő hatására elpárolog, tehát szublimál és így jut a papírra. Finom rétegek kerülnek egymás fölé, majd egy végső, UV védelmet ellátó fóliaborítás. Az eredmény finom kidolgozású, nyomtatott kép.

Hőszublimációs nyomtatóhoz kellékanyagot keres minőségi kivitelben? Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen termékeinkből!