Panasonic Pro Power LR03 AAA
Panasonic Pro Power LR03 AAA

Az alkáli elemek technológiájának csúcsa
Háromszoros kemény bevonat a fokozott energiaáramlás érdekében.
A Triple Tough Coating azt jelenti, hogy a Pro Power AAA akkumulátorok pozitív és negatív kivezetései vas / nikkelezett ötvözetet kapnak. Ennek a hármas kemény bevonatnak az eredménye az egyenletes energiaáramlás és a hosszabb élettartam. Ez a technológia megoldást kínál a hagyományos akkumulátorok problémájára, miszerint a nikkelréteg részben hámlik le, és az akkumulátor meghibásodik, mert a csatlakozókon kialakul az érintkezési ellenállás.

Tárolja az elemeket biztonságosan 10 évig
A Panasonic Pro Power AAA akkumulátorok megőrzik a nagy teljesítményt, és ezt nagyon hosszú tárolási idő után is el lehet végezni. Kiváló minőségű anyagok felhasználásával megakadályozzák a lebomlást, miközben a szivárgás esélyét a szivárgás elleni védelem minimalizálja. A használat előtt hosszú élettartamú stabilitás biztosítható így.

Szivárgásvédelem egyedülálló gázelnyomás-technológiával
A Panasonic Pro Power AAA cellák fejlett szivárgásvédelmével megakadályozható a gáz felhalmozódása, ha az akkumulátor túlzottan lemerült vagy hosszú ideig tárolt. A kisebb nyomás kevesebb esélyt jelent a szerkezeti meghibásodásokra és repedésekre, és megvédi értékes eszközeit a sérülésektől.
170 Ft
Comparison
To Favourites
Recommend
Print
Question about the product