Panasonic Pro Power LR6 AA B4 ( 1 db elem )
Panasonic Pro Power LR6 AA

Gyártó:Panasonic

PRO POWER akkumulátor: tartós áramellátás

A Pro Power elemek prémium energiát kínálnak személyes készülékeihez. Ezt az elemet úgy fejlesztették ki, hogy megbízható, biztonságos, tartós és megbízható energiát biztosítson bárhol és bármikor. Nagyon teljes termékcsaládjával a Pro Power akkumulátor ideális magas és közepes lefolyású készülékekhez. A Pro Power tökéletes akkumulátor az energiafogyasztó játékokhoz, például távirányítós autókhoz, robotokhoz és egyéb mozgó alkatrészekkel rendelkező eszközökhöz. A rádiók, a billentyűzetek és a fáklyák is hosszabb ideig működnek majd ezzel az erős akkumulátorral. És ha tartósan megbízható energiát keres alacsony fogyasztású készülékekhez, például füstjelző érzékelőkhöz, számítógépes egérhez vagy TV-távirányítójához, a Pro Power a megfelelő választás. A magas lefolyású készülékek, például a robotok és a mozgó alkatrészekkel rendelkező készülékek sok energiát fogyasztanak, szemben a füstjelzővel. De a Pro Power akkumulátorok használhatók minden személyes eszközhöz,
Két egyedi technológia

A Panasonic Pro Power cellák jobb osztályú elemek. Az intenzív kutatás és fejlesztés két egyedülálló technológiát eredményezett: a készülékek károsodásának megakadályozására szolgáló szivárgásgátló és a nagyobb megbízhatóság érdekében a Triple Tough Coating az érintkezési ellenállás csökkentésére. Lúgos családunk fokozott ütésállósággal és rövidzárlattal rendelkezik, és nagy teljesítményt nyújt az iparág vezető biztonsági szintje mellett. A nagy áramú alkalmazások állóképessége és megbízhatósága szempontjából egyértelműen a Panasonic a legjobb választás.
Emellett a Pro Power akkumulátorokat is fejlesztik a mai elektronikai készülékek energiaigényének kielégítésére. Magasabb energiahatékonyságuknak köszönhetően hosszabb ideig tartanak, ami azt jelenti, hogy kevésbé kell cserélni őket. Minél kevesebb elemre van szüksége, annál kisebb a környezeti hatás.

PRO POWER és előnyei

Miért érdemes megvásárolni a Pro Power elemeket ? Ezek az akkumulátorok akár 85% -kal tovább bírják a digitális fényképezőgépben található Panasonic alkáli elemeket, szivárgásvédelemmel rendelkeznek, ha helyesen használják őket, és akár 10 igen energiát is megtartanak akkor is, ha Ön nem használja őket.
Főbb jellemzők
+ 85% -kal hosszabb ideig tart. A Panasonic Pro Power akkumulátora prémium energiát kínál személyes készülékeihez.
Teljes termékcsalád. Ideális magas és közepes lefolyású készülékekhez.
Prémium lúgos tartomány: megbízható és megbízható energiát biztosít, bárhol és bármikor.
170 Ft
Comparison
To Favourites
Recommend
Print
Question about the product