DNP DS620 Digital Photo Printer
DNP DS620 printer
DNP Digital Dye Sublimation Photo Printer DS620

Megbízható fotónyomtató

A DS620 a DNP nyomtatókínálatának új zászlóshajója.
A megnövelt tartósság, költséghatékonyság és innovatívság új kulcsfontosságú jellemzői révén megadja a megfelelő alaphangot a bestsellerré váláshoz
Ezenkívül kompakt és jól megtervezett testével vonzó a kioszkintegrátorok és a fotókereskedés számára egyaránt. A nyomtató fel van készítve a mindennapi nehéz feladatokra az Ön vállalkozásában. A DNP Photo Imaging Europe továbbfejlesztett garanciát kínál Önnek, 2 év normál garanciával és akár 100 000 nyomattal* a hőnyomtatófejen.
A kizárólag a DS620-hoz készült innovatív új nyomathordozók, valamint a tartós nyomtatókialakítás megnöveli az élettartamot, még a többi DNP modellhez képest is.
Az új DS620 még több fényképformátumot kínál, beleértve a népszerű, 15x15 cm-es négyzetes formátumot is. A visszatekerés funkció lehetővé teszi, hogy több formátumot kínáljon ugyanarról a médiáról (pl. 15x20 és 15x10, sőt még 5x15 cm-es fotócsíkokat is), így költségmegtakarítást és kevesebb adathordozó-készletet biztosít.
Nem utolsósorban a készenléti üzemmód minimálisra (<0,5 W) csökkenti az energiafogyasztást, ha a nyomtató nem működik. Amikor újra szüksége van rá, a DS620 mindössze 9 másodpercen belül újra működésbe lép.
Hasznos nyomtatóinformációk érhetők el közvetlenül a nyomtató-illesztőprogramból.
Amikor újra szüksége van rá, a DS620 mindössze 9 másodpercen belül újra működésbe lép. Hasznos nyomtatóinformációk érhetők el közvetlenül a nyomtató-illesztőprogramból.

Comparison
To Favourites
Recommend
Print
Question about the product