Panasonic Eneloop Pro Charger USB BQ-CC65E ERP
A Panasonic Eneloop BQ-CC65 LCD töltő egy modern töltő, amely nagy folyadékkristályos képernyővel rendelkezik. A háza meglehetősen masszív, magát a töltőt pedig egy USB-aljzattal látták el, amely 5V feszültségű és 1A intenzitású tápellátást biztosít.

A termék lehetővé teszi akár négy akkumulátor egyidejű töltését. Az akkumulátor töltőbe helyezése után gyors diagnosztikát végeznek, amely után megkezdődik a töltési folyamat. Az AA vagy AAA cellák teljes feltöltése körülbelül 4 órát vesz igénybe. A speciális Smart Charge funkció automatikusan ellenőrzi az akkumulátor feszültségét és hőmérsékletét. Hozzá kell tenni, hogy a töltő érzékeli az eldobható cellákat, aminek köszönhetően nem indul el a töltés, ha ilyen cellát helyezünk a töltőbe, ami kétségtelenül hozzájárul a biztonság növeléséhez. A töltőt Refresh funkcióval is ellátták, ami ideális választás a jó ideje nem használt cellákhoz.

A töltő érzékeli a feszültséget, és leállítja a töltést a túltöltés előtt, hogy hosszabb akkumulátor-élettartamot érjen el, és amint túltöltés megtörténik.Szükséges elem: 1-4 x AA / 1-4 x AAA

Bemeneti feszültség: AC100-240V 50-60Hz

USB port: 5V/1A

Súly: 208,65g

Méretek: 147x88x40mm

Töltési idő AA x 4: 4 óra / AA x 2: 2 óra

Tartozék: töltő és tápkábel

21 900 Ft
Comparison
To Favourites
Recommend
Print
Question about the product