Panasonic Alkaline Power AAA LR03 B4 elem ( 1 db elem )
Értékes termék az Ön pénzéért
Kiváló ár-minőség arány
A Panasonic Alkaline Power AAA akkumulátorai széles körben alkalmazhatók, különösen alacsony fogyasztású, megbízható és tartós áramot igénylő készülékekben, például mérlegekben, távirányítókban, órákban stb.

Az ALKALINE POWER AA elem 2 csomagban kapható, 4 darab csomagban és 10 darab csomagolásban.

A legjobb alkáli akkumulátoros technológia
Háromszor kemény bevonat a sima energiaáramlás érdekében
A szokásos akkumulátorokban az akkumulátor pólusainak érintkezési ellenállása fokozhatja és okozhatja a nikkelréteg leválását, ami az akkumulátor meghibásodásához vezet. Van azonban egy megoldás: a Hármas kemény bevonat, amely vasat / nikkelötvözetet ötvöz ezen akkumulátorok pozitív és negatív kivezetésein. Az eredmény egy hosszabb élettartam és fokozott energiaáramlás.

Biztonságos tárolás akár 7 évig
Mindenki függhet a Panasonic ALKALINE Power AAA elemektől, hogy megőrizze a nagy teljesítményt, miután hosszú ideig tárolta az akkumulátorokat. A kiváló minőségű anyagok révén a szivárgás elleni védelem megakadályozza a lebomlást és csökkenti a szivárgás esélyét. Ez hosszú élettartamú stabilitást biztosít az elemek használata előtt.

Egyedülálló gázelnyomás-technológia a szivárgásgátlás érdekében
Az ALKALINE POWER AAA elemeket fejlett szivárgásgátlóval látják el, amely megakadályozza a gáz felhalmozódását, ha az elemeket túlságosan lemerítik vagy hosszú ideig tárolják. Minél kisebb a nyomás, annál kisebb az esélye a szerkezeti meghibásodásnak és szakadásnak. Ez még a fontos készülékeket is megvédi a sérülésektől.
119 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről