Panasonic Alkaline Power AA LR6 ceruza elem ( 1db elem )
Panasonic Alkaline Power AA LR6 ceruza elem
gyártó: Panasonic
Típus: Alkaline Power
méret: AA, LR6
kiszerelés: B4 ( 4 db elem / csomag )
12 csomag = 48 db / karton
1 db / ár

Kiváló ár-minőség arány
A Panasonic Alkaline Power AA elemeit széles körben használhatja, különösen alacsony fogyasztású, tartós és megbízható energiát igénylő készülékekben, mint például távirányítók, mérlegek, órák stb.

Az alkáli elemek technológiájának csúcsa.
Háromszoros kemény bevonat a sima energiaáramlás érdekében
A hagyományos akkumulátorokban a kivezetések érintkezési ellenállása felépülhet, és a nikkelréteg részben lehúzódhat, és az akkumulátor meghibásodhat. A Triple Tough Coating ezt egy vas / nikkelezett ötvözet oldja meg az ALKALINE Power AA elemek pozitív és negatív kivezetésein. Az eredmény? Fokozott energiaáramlás és hosszabb élettartam.

Szivárgásvédelem egyedülálló gázelnyomás-technológiával
A Panasonic ALKALINE Power AA cellák fejlett szivárgásgátlóval rendelkeznek, amely megakadályozza a gáz felhalmozódását, ha az akkumulátor túlzottan lemerült vagy hosszú ideig tárolt. A kisebb nyomás kevesebb esélyt jelent a szerkezeti meghibásodásokra és repedésekre, és megvédi értékes eszközeit a sérülésektől.

Tárolja az elemeket biztonságosan 7 évig
Számíthat a Panasonic ALKALINE Power AA elemekre, hogy megőrizze a nagy teljesítményű teljesítményt nagyon hosszú tárolási idő után is.
A kiváló minőségű anyagok megakadályozzák a lebomlást, míg a szivárgás elleni védelem minimalizálja a szivárgás esélyét, hogy hosszú élettartamú stabilitást biztosítson használat előtt.

MŰSZAKI ADATOK
Méret AA
Technológia Lúgos
Feszültség 1,5 V
Átmérő 14,5 mm
Súly 22,8 g
Szavatossági idő 7 év
125 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről