Fuji DP II 25,4 x 108m glossy fotópapír ( 27,432m2)
Fuji DP II 25,4 x 108m glossy fotópapír ( 27,432m2)

LEÍRÁS:
Csak professzionális használatra
Kifejezetten digitális nyomatokhoz készült
Magas D-Max
Világosabb, tisztább fehérek.
Tiszta és hosszan tartó színvisszaadás.
Kiváló képstabilitás.
A FUJICOLOR CRYSTAL ARCHÍV TÍPUSÚ DPII fotópapír egy speciálisan digitális nyomatokhoz tervezett ezüsthalogenid színes papír.

Közepes vagy nagy formátumú lézernyomtatókkal vagy FUJI FRONTIER digitális minilaborral használva ez a papír nagyon jó minőségű digitális nyomatokat készít. Különösen alkalmas professzionális munkákhoz, könyvek, portrék, fekete-fehér... és igényes fogyasztók számára.

Ennek a papírnak a maximális sűrűsége 2,4 a részletes, sűrűbb és mélyebb feketék, valamint a szembetűnő kontrasztok érdekében.

A DPII papír speciális és szabadalmaztatott emulziója kivételes színtartósságot biztosít az idő múlásával, tisztább és tisztább fehéreket, élesebb kiemeléseket és páratlan szövegvisszaadási minőséget .

A Crystal archívumú DPII papír csúcsminőségű nyomatokat biztosít , lehetővé téve fotóalbumkönyvek, profi könyvek, portrék, fekete-fehér és iskolai fotók készítését.

Ez a fejlett technológia lehetővé teszi a gyártási folyamat optimalizálását azáltal, hogy megtartja a kolorimetriát az első nyomattól az utolsóig.

Ezt a papírt fényes és matt változatban kínáljuk (a hátoldalon megjelölve vagy nem).

A Crystal Archive Type DPII papír kompatibilis a gyorskémiai CP49E-vel (a Frontier 500 kivételével), mivel 1/3-ával csökkenti a feldolgozási sebességet.

Tárolási tippek

Annak érdekében, hogy Fujicolor Crystal Archive papírját a legjobban megvédje a fénytől és a nedvességtől, ajánlatos az eredeti csomagolásában hagyni.

Ha hosszabb ideig kell tárolni, a Fujifilm azt javasolja, hogy olyan helyiségben tartsa, amely nem haladja meg a 10 °C-ot, és 30-50% relatív páratartalom mellett.34 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről