DNP WCM-2EU cat: 369909 Wireless Print Server
DNP WCM-2EU cat: 369909 Wireless Print Server

Wi-Fi hálózat távoli fényképnyomtatáshoz és egyidejű internet-hozzáféréshez

A WCM-2 egy Wi-Fi hotspot, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli fényképnyomtatást bármely DNP-nyomtatóval, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nyomtatás közben hozzáférjenek az internethez. Ideális az esemény során nyomtatott fényképek megosztásához a közösségi hálózatokon!Fényképek vezeték nélküli átvitele a legtöbb számítógépről és mobileszközről

A WCM-2 segítségével távoli fotónyomtatás lehetséges a következő eszközökről:

- PC Windows vagy Mac

- Apple® eszközök Airprint® funkcióval

- Android® 9 vagy újabb

- Android® 8.1 vagy korábbi, harmadik féltől származó nyomtatási alkalmazással (nyomtassunk Droid vagy Mopria Printet)Egyszerre több eszköz is csatlakoztatható a Wi-Fi hálózathoz

A WCM-2 akár 10 egyidejű kapcsolatot támogat. Optimális teljesítmény akár 5 különböző eszköz egyidejű csatlakoztatásával is.Gyors és egyszerű konfiguráció 3 lépésben:

1. Csatlakoztassa a WCM-2-t a Wi-Fi hálózat aktiválásához

2. Csatlakoztassa eszközét a Wi-Fi hálózathoz

3. Nyissa meg a WCM-2 adminisztrációs oldalát a csatlakoztatott nyomtatók konfigurálásához: állítsa be a nyomtatási méreteket, felületeket stb.A WCM-2 minden DNP nyomtatóval működik:

- QW410 (egyetlen USB tápkábellel csatlakozik a WCM-2-höz)

- DS620

- DS820

- RX1 / RX1HS

- DS40

- DS80Egyszerre 2 nyomtató csatlakoztatható

2 csatlakoztatott nyomtatóval a WCM-2 több lehetőséget kínál: vagy 2 különböző nyomtatási méret közül választhat, vagy a gyártás felgyorsítását egyetlen nyomtatási méretben.
94 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről