Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
1
3
5
2
4
2
Fogyasztó Barát

Fogyasztó Barát - Tájékoztató az Ön jogairól

Játék kölcsönzés

elektromos kisautó

légvár

Elérhetőségek
Elemdepo Kft.
Telefon: +36-30/9328642
Cím: 1194 Budapest, Temesvár u.20.
         
AJÁNLATKÉRÉS

Egyedi ajánlatkérés közületeknek vagy nagyobb       megrendelés esetén.

       info@elemdepo.hu

Vásároljon nálunk, akár regisztráció nélkül!

Közösségi oldalak

Kövessen minket
Ultra Max World Travel AdapterSorrend:

Adjon esélyt a feltöltődésre - több mint 150 országban!

Ultra Max World Travel AdapterekTeljesen természetes, hogy szeretünk elérhetőek maradni utazáskor is, hiszen a telefonos vagy online jelenlét nem csak abban segít, hogy ismerőseink ránk találhassanak, hanem abban is, hogy utazásunkat, kalandjainkat megfelelően dokumentáljuk. A különböző elektromos eszközeink feltöltésére azonban gyakran nincs megfelelő hely és idő, így vendéglátóhelyeken kell improvizálnunk. Ahhoz, hogy ne fogjon ki rajtunk egy-egy alkalmi konnektor, muszáj, hogy legyen nálunk megfelelő hálózati átalakító.

A hálózati átalakító az egyik legfontosabb mobiltelefon kiegészítő. Meglétével nem kell attól félnünk, hogy telefonunk hosszú órákra, vagy akár napokra használhatatlanná válik.

Az igazán minőségi csomagok, amilyeneket az Ultra Max kínál, 100-150 ország különböző szabványainak megfelelő átalakítókat is tartalmaznak, így garantáltan nem ér minket meglepetés az utazásunk alatt; eszközeink pedig végig áramhoz juthatnak, és maradéktalanul képesek lesznek a hatékony kommunikációra.

Ha Ön is szeretne kedvező áron hálózati átalakítót vásárolni, bátran nézzen szét webáruházunkban, és ismerje meg az Ultra Max World Travel Adaptereket!


Webáruház készítés