Hőszublimációs alapanyag nyomtatókhoz - Dye sublimation paper

Proizvod
Fuji
Proizvod
Canon
Proizvod
Citizen
12  Proizvod
HITI
14  Proizvod
DNP
Proizvod
Kodak
14  Proizvod
Mitsubishi
Proizvod
Sinfonia-Shinko

Vásároljon hőszublimációs nyomtatókhoz kellékanyagokat nálunk!

Hőszublimációs nyomtatóhoz kellékanyagA hőszublimációs nyomtatók működési elve nagyban különbözik a többi nyomtatási technológiától. Itt speciális kellékanyagok felhasználásával jelenik meg a felhasznált papíron a kinyomtatni kívánt szöveg, ábra vagy kép. A végeredmény magáért beszél, ugyanis a hőszublimációs nyomtatók teljesítménye meghaladja például a tintasugaras nyomtatók által produkált minőséget. A kép kevésbé szemcsés, sokkal egyenletesebb lesz. Ezért nem mindegy, hogy a hőszublimációs nyomtatókhoz a kellékanyagból milyet választunk!

A hőszublimációs nyomtatáshoz használt papír speciális anyagból készül, efölé kerül egy fólia, ami ugyanakkora, mint amekkora a papír. A fóliára különféle színű festékek kerülnek fel a gyártás során, szilárd halmazállapotban, ami a nyomtatás során hő hatására elpárolog, tehát szublimál és így jut a papírra. Finom rétegek kerülnek egymás fölé, majd egy végső, UV védelmet ellátó fóliaborítás. Az eredmény finom kidolgozású, nyomtatott kép.

Hőszublimációs nyomtatóhoz kellékanyagot keres minőségi kivitelben? Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen termékeinkből!